#SayHelloToSpring
Lees verder >

Uw Ski-ervaring wacht op u op de berg

Obertauern
Lees verder >

Wandel doorheen de prachtige natuur!

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

3 dagen wintersport voor mij maar veel gezien

check ook eens

7 Reacties

 1. Dick Verweij schreef:

  Marco, dat bergrestaurant in Kappl moet de Huisler Alm zijn, net naast de Gongall stoeltjes lift, inderdaad een perfect stekkie om in de middagzon een afzakkertje te pakken. Verder kom je lager tijdens de dalafdaling ook nog de Schaffstall tegen, een apres ski bar en restaurant waar echt niet alleen grijze dakduiven komen, die kunnen overigens ook los hoor 😉 en helemaal beneden in het dal is de Schupfa, ook een leuke kroeg waar ze ook lekkere pizza’s hebben. Al met al is er voor de (apres) skiër genoeg te doen. Er zijn plannen om Kappl in de nabije toekomst aan te sluiten op St. Anton am Arlberg, dan staat Kappl echt op de kaart, tot die tijd is het een heerlijk klein (familie)skigebied met veel faciliteiten en de gemoedelijkheid die je in Tirol mag verwachten.

  • Marco schreef:

   Ja klopt. Dat is hem Dick! Thnx.. heb idd gehoord dat ze willen verbinden met St. Anton.. maar gemeente heeft hier nog geen geld voor. Laatste jaren eerst centrum van Kappl aangepakt zei iemand tegen mij maar de plannen zijn er wel. Erg leuk gebied!

 2. Menno schreef:

  Marco, de dalafdaling wordt met plustemperaturen echt een verschrikking, dat heb je goed gezien. Was er afgelopen jaar met Pasen: Manshoge hopen en verschrikkelijk druk. Verder prachtig gebied 🙂

 3. adrie schreef:

  hoi marco.

  de dalafdaling prennerhang naar elisabeth is een schitterende afdaling die heel vaak weer anders is.. er kunnen inderdaag mooie bulten ontstaan, maar diverse keren meegemaakt dat het een gigantische ijsbaan is.. waar echt heel veel mensen moeite mee hebben en veel ook op de billen onderaan komen.. .. leedvermaak troef te aanschouwen vanuit de bar onderaan de piste bij schatzis bar ….

  • Marco schreef:

   Ja dat geloof ik! Je kan vanaf de buitenbar een mooi plaatsje hebben om mensen te spotten die daar naar beneden komen. 😉 wel nu nog dik in de schaduw trouwens tegen einde van de dag..

 4. Wouter schreef:

  Leuk ! Wij komen al jaren in kappl met de kids. Lekker rustig en overzichtelijk. Nu ze wat ouder worden evt uitwijken voor een paar dagen naar ischgl dmv de combi pas. En in de middag idd afzakkertje bij de schaapskooi 🙂

 5. Sander schreef:

  Afgelopen kerst in See geweest! Pistes waren toen veel beter dan in Kappl dat de hele dag vol op de zo’n ligt. Ook See is een gezellig familieskigebiedje, hou je ‘t prima drie dagen uit. Hotel weisses Lamm in ‘t dorp een topverblijf!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.