DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Val gardena
Lees verder >

Hou je van klimmen? Dan is Val Gardena jouw paradijs!

Kleinwalsertal
Lees verder >

Dat skigebied voor de hele Familie

Die Tauplitz
Lees verder >

Een vakantie bestemming met veel rust. Wandelwegen door schitterende bloemenweiden vol met, fietsroutes en uitdagende trails voor mountainbikers.

30 cm verse sneeuw in Livigno!

check ook eens

2 Reacties

  1. Hajo schreef:

    Geweldig deze update en gefeliciteerd dat Livigno jouw climax van winter 2013-2014 wordt . Zo iets is letterlijk onvergetelijk en daarmee ook onbetaalbaar. Dan mag het een lieve duit kosten. Het is jou en je gezin van harte gegund!

  2. Illie schreef:

    Oooohhhh ….. wat heerlijk Leo! Genieten jullie er maar lekker van en wij genieten met jullie mee! Ik heb zo’n ontzettende heimwee naar de Italiaanse Alpen en de sneeuw. Kan hier na de vakantie helaas nog niet aarden in ons warme kikkerlandje.

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.