snowworld-direct-weekend-weg

Bij SnowWorld in Zoetermeer en in Landgraaf loopt zo ongeveer de beste actie die je kunt verzinnen tijdens de voorjaarsvakantie: voor de prijs van een 2 uur skipas mag je 4 uur skiën of snowboarden! Zie hierrr alle acties en tarieven.

Je staat er misschien niet bij stil, maar juist de kerstvakantie en de krokusvakantie zijn de weken dat het ook storm loopt bij SnowWorld in Landgraaf en Zoetermeer. Voor gezinnen is het een perfect vakantie-uitje om een paar uurtjes skiën te combineren met een lekkere lunch of diner en misschien ook even neuzen in de ruim gesorteerde wintersportwinkels van deze skihallen.

Cristel Schoemaker van SnowWorld licht de actie toe: “Juist als je 4 uur achter elkaar gaat skiën krijg je bij ons dat echte wintersportgevoel. Onze skihallen hebben allebei een gezellige après-skihut in de sneeuw. Dan kun je net als in de Alpen tussen het skiën door even een warme choco of een Glühwein doen. Je kunt ook even de hal uit om in het restaurant te lunchen of dineren. Ga je daarna lekker weer de sneeuw in!”

Op skihal.com lezen we over beide hallen:

Zoetermeer

  • 3 pistes en een kinderland
  • 9 liften, waaronder 5 sleepliften, 3 bandliften en een touwlift
  • steilste piste van Nederland met een dalingspercentage van 20%

Landgraaf

  • grootste overdekte piste ter wereld
  • 5 pistes
  • langste piste van Nederland
  • 8 liften waaronder 4 bandliften en een 6-persoons stoeltjeslift
  • enige indoor FIS Rennstrecke ter wereld

De toekomst ziet er zonnig uit voor SnowWorld. Beide skihallen zijn multifunctionele sportcentra geworden voor daguitjes en combinaties van vergaderen en sporten. In Zoetermeer kun je ook heerlijk fitnessen. In Landgraaf is een internationaal sportklimcentrum.

zoetermeer

Het mooiste nieuws is nog dat Zoetermeer nu eindelijk de baan mag gaan verlengen! Een spannend bouwproject dat we hier natuurlijk gaan volgen. Hierboven hoe het gaat worden en hier meer achtergronden.

Categorieën: Doen!

Hajo

Hajo Smit studeerde in 1991 cum laude af als meteoroloog, milieu- en klimaatdeskundige. Hij stopte na 3 "hele bijzondere" dagen bij het KNMI met zijn eerste academische baan en werd skileraar en natuurgids. Tussendoor was hij actief als tekstschrijver en vertaler. Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het Nederlandse inline skaten als hoofdredacteur van een skate magazine en organisator van een groot Red Bull event in Valkenburg. Na een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk begon hij in de winter van 2006 te bloggen op het snijvlak van wintersport en winterweer. Die winter in Königsleiten leerde Hajo in Oostenrijk ook paragliden. Tussen 2011 en 2017 nam zijn eigen website wintersportweerman.nl gewoon vanuit Nederland een zeer grote vlucht. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk om het paragliden weer op te pikken en tandempiloot te worden. Tijdens covid viel de sponsoring van wintersportweerman weg en werkte Hajo acht maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht hij in Hinterglemm waar hij ook weer actief werd als tekstschrijver. Wintersportweerman.nl behaalde dat seizoen een gigantisch bezoekersrecord van 70.000 unieke bezoekers op een dag. Sinds de zomer van 2023 runt Hajo in Zell am See Kaprun zijn eigen tandemparagliding bedrijf vip-paragliding.com.

1 reactie

Gesloten voor reacties.