snowworld-direct-weekend-weg

Bij SnowWorld in Zoetermeer en in Landgraaf loopt zo ongeveer de beste actie die je kunt verzinnen tijdens de voorjaarsvakantie: voor de prijs van een 2 uur skipas mag je 4 uur skiën of snowboarden! Zie hierrr alle acties en tarieven.

Je staat er misschien niet bij stil, maar juist de kerstvakantie en de krokusvakantie zijn de weken dat het ook storm loopt bij SnowWorld in Landgraaf en Zoetermeer. Voor gezinnen is het een perfect vakantie-uitje om een paar uurtjes skiën te combineren met een lekkere lunch of diner en misschien ook even neuzen in de ruim gesorteerde wintersportwinkels van deze skihallen.

Cristel Schoemaker van SnowWorld licht de actie toe: “Juist als je 4 uur achter elkaar gaat skiën krijg je bij ons dat echte wintersportgevoel. Onze skihallen hebben allebei een gezellige après-skihut in de sneeuw. Dan kun je net als in de Alpen tussen het skiën door even een warme choco of een Glühwein doen. Je kunt ook even de hal uit om in het restaurant te lunchen of dineren. Ga je daarna lekker weer de sneeuw in!”

Op skihal.com lezen we over beide hallen:

Zoetermeer

  • 3 pistes en een kinderland
  • 9 liften, waaronder 5 sleepliften, 3 bandliften en een touwlift
  • steilste piste van Nederland met een dalingspercentage van 20%

Landgraaf

  • grootste overdekte piste ter wereld
  • 5 pistes
  • langste piste van Nederland
  • 8 liften waaronder 4 bandliften en een 6-persoons stoeltjeslift
  • enige indoor FIS Rennstrecke ter wereld

De toekomst ziet er zonnig uit voor SnowWorld. Beide skihallen zijn multifunctionele sportcentra geworden voor daguitjes en combinaties van vergaderen en sporten. In Zoetermeer kun je ook heerlijk fitnessen. In Landgraaf is een internationaal sportklimcentrum.

zoetermeer

Het mooiste nieuws is nog dat Zoetermeer nu eindelijk de baan mag gaan verlengen! Een spannend bouwproject dat we hier natuurlijk gaan volgen. Hierboven hoe het gaat worden en hier meer achtergronden.

Categorieën: Doen!

Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

1 reactie

Gesloten voor reacties.