DIE TAUPLITZ
Lees verder >

Een prachtige zomervakantie kan hier van 20 juni tot en met 8 september.

Beleef een sportieve zomervakantie in het prachtige Montafon.

LOSER ALTAUSSEE
Lees verder >

Een sneeuwgarantie van december tot en met het voorjaar?

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

2 seizoenen in 1 dag in Salzburgerland

check ook eens

11 Reacties

 1. Filzmooser schreef:

  SPIJT!!!!

 2. Hans schreef:

  Spijt?? Gruwel de gruwel, wat zou ik nu graag weer in de sneeuw zitten, maar ja, heb HELAAS andere verplichtingen!! Ronaldo , Viel Spaß!! en Frederic, Vielet Plezieret!!
  Hans De SneeuwGek 🙂

 3. Cescia schreef:

  Topdagje hier in Montafon!

 4. jeroen schreef:

  Prachtig. Betere conditiesd dan met kerst met als toetje deze ochtend een flinke laag verse poeder. Zag vanmorgen op de webcam van inzell zelfs daar op 700m beetje sneeuw. Genieten daar maar…wij pakken het stormpje maandag hier wel ff mee.

 5. sneeuwfanaat(Ron) schreef:

  Hier in seefeld in tirol ook een topdag na een diepwinters begin vanmorgen met circa 10 cm verse sneeuw.Het is gewoon echt genieten nu in de alpen

 6. qlubtempo schreef:

  Heerlijk bericht jongens, dat jullie maar mogen genieten deze dagen!

 7. @ronaldo doe @eric maar de groeten. Ik merk dat ik voor dit weekend de verkeerde keuze heb gemaakt anders was ik er misschien ook bij. Veel plezier daar.

 8. Getjo schreef:

  Joke je maakt me bj elke foto weer jaloers maar het zei je gegund natuurlijk.

 9. Marieke schreef:

  Damuls/Mellau was vandaag ook prima! Heerlijk geskied, even laaghangende bewolking na de middag maar daarna weer prima … nog 1 dagje genieten!!!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.