Voor we ons bedje inkruipen eerst nog even de mooiste foto’s van de dag posten plus een kiekje van mezelf in m’n nieuwe outfit. Heerlijke dag was het in de Skiwelt. Alle pistes gedaan tussen Brixen en de overgang naar Kitzbühel. Ook Westendorf dus en de dalafdaling aan de andere kant van Brixen om weer bij m’n pension te komen. Wat een dag mensen! De regen van gisteravond in het dorp was 15cm poeder boven 1500m. Bovenop wat er gisterochtend al was gevallen. Alle bomen ingesneeuwd tot sneeuwpoppen.

[fbphotos id=519708024730074]

Het plaatje van mezelf niet uit ijdelheid, maar gewoon mocht je me ooit ergens op een piste spotten. Dat nieuwe Eider-pak draag ik het hele seizoen. En ja hoor: vandaag was het meteen raak: Simone, haar zoon en man kwam ik prompt op de piste tegen. Dwz: zij herkenden mij. Gisteravond laat meldde ze in de reacties nog dat ze zwaard in de file stond. Sydney ook, maar die is ook gearriveerd. Morgen gaan we samen even skiën. Gezellig. Vandaag was ik heulemaal alleen boeoeoe… neer hoor was heerlijk…. je ziet dat ik doorgegaan ben tot het gaatje.  

Jelte stuurt ons deze video van zijn eerste skiweek dit jaar in Lech. Al met al stellen we vast dat de week of zelfs de weken voor kerst niet te versmaden zijn. 

[fbphotos id=519710844729792]

En uit de Bizztravel App bereiken ons deze plaatjes!

Hierboven een plaatje van kwart voor elf uit Aarau aan de voet van de Jura. Het hoost. Morgenochtend rond 10.00u een nieuw weerbericht!


Hajo

Hajo Smit is afgestudeerd meteoroloog en klimaatdeskundige. In 1991 verliet hij het KNMI na 3 "hele bijzondere" dagen. Hij werd skileraar en natuurgids en vertaalde ondertussen een werk van Nietzsche: "Over de toekomst van ons onderwijs". Aan het einde van het millennium werd hij even een grootheid in het inline skaten en verdiende hij zijn sporen en een boel geld als ICT-copywriter. In 2001 werd hij vader maar de relatie hield niet stand. Een seizoen als mountainbikegids in Griekenland en Oostenrijk en hij was weer boven Jan. Sinds 2006 is hij actief als de nationale wintersportweerman. In 2008 trouwde hij in Oostenrijk. In 2009 kreeg hij een dochter en overleed zijn vader. Zijn permanente studie op het gebied van preventieve geneeskunde en anti-aging begon. Na eerdere successen op andere platforms lanceerde hij 2011 zijn eigen blog wintersportweerman.nl dat snel zeer ruime sponsoring vond. In 2016 schreef hij een boek over Amerikaanse politiek. Een scheiding volgde en veel ruis op de lijn. In december 2017 verhuisde hij naar Oostenrijk en volgde er de opleiding tot paraglidingtandempiloot. Met covid werkte Hajo vele maanden in Nederland als klusser. De covid-winter 2021 verbracht Hajo in Hinterglemm waar Wintersportweerman.nl uit zijn as herrees met gigantische bezoekersrecords en een werkend donatiemodel. Hij sloeg ook zijn vleugels weer uit als journalist, copywriter en marketeer met Bitcoin als nieuwe grote liefde. Sinds mei 2021 verblijft Hajo veel in Zell am See Kaprun, waar hij in de zomer actief is als tandempiloot.

7 reacties

Gesloten voor reacties.