Trek er stijlvol op uit
Lees verder >

Ontdek de nieuwe Renault KADJAR

Boek nu de ideale gezinsvakantie in het Montafon.

Obertauern
Lees verder >

Genieten met het ganse gezin? Dat kan perfect in Obertauern.

De perfecte bestemming voor een leuke fietsvakantie in de zomer.

10 dagen Zell am See – Kaprun is zelfs te kort voor ons

check ook eens

4 Reacties

 1. alex schreef:

  Leuke review. Vorig jaar ook in Zell am See geweest. Toen was het een stuk slechter dan nu.

  • Arjen schreef:

   Hoi bedankt, was idd beter dan vorig jaar! maar ook vorig jaar heb ik erg genoten! heb inmiddels geleerd dat de paniek voor de vakanties niet altijd nodig zijn! 🙂

 2. john schreef:

  Bedankt voor je review Arjen. Ik hoop dat de condities volgende week ook nog goed zijn. Dan gaan wij.

  Als ik het goed begrijp is het gebied niet heel groot, maar wel divers? Wij gingen altijd naar Superdevoluy. Dat is heel eentonig. Kijk er naar uit, voorpret is aan!

WSWM.nl heeft duidelijke spelregels voor reageerders. Surf eens naar deze spelregels zodat je weet hoe we het hier leuk en gezellig en vooral informatief houden. Discussie is leuk maar we vallen niemand persoonlijk aan. Een kritische houding is welkom - opbouwende kritiek is een geschenk - maar laat misschien ook eens blijken hoe zeer je het harde werken van het team waardeert. Om dat meteen even om te keren: het team van WSWM.nl draagt alle reageerders op handen! Onze levendige community is waar we het allemaal voor doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alvast bedankt voor je bijdrage aan dit mooie platform. Controleer je reactie nog eens op spelfouten en al te scherpe randjes.

Plaats de url van je uploaded image tussen [img] [/img] tags in je comment. Uploaden kan met het fototoestel bovenin of op http://nl.tinypic.com/.